Frits Wester in Zomer met Art: "Kabinet zorgt voor veel onzekerheid"

Frits Wester in Zomer met Art: "Kabinet zorgt voor veel onzekerheid"

Frits Wester in <em>Zomer met Art</em>: &quot;Kabinet zorgt voor veel onzekerheid&quot; Politiek verslaggever Frits Wester sprak gisteravond in Zomer met Art over de aftrap van het nieuwe politieke jaar. Volgens Wester heeft het kabinet nog veel te doen, want ze zorgen voor "veel onzekerheid" bij de Nederlandse burgers, bijvoorbeeld in de kwestie met het Groningse gas. Stappen we op de korte termijn wel of niet van het gas af? Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Heidag: Burgemeester Oisterwijk ontvangt Rutte en zijn kabinet Bekijk deze video »
Talkshow :
Frits Wester in Zomer met Art: "Kabinet zorgt voor veel onzekerheid"

Politiek verslaggever Frits Wester sprak gisteravond in Zomer met Art over de aftrap van het nieuwe politieke jaar. Volgens Wester heeft het kabinet nog veel te doen, want ze zorgen voor "veel onzekerheid" bij de Nederlandse burgers, bijvoorbeeld in de kwestie met het Groningse gas. Stappen we op de korte termijn wel of niet van het gas af?

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester in Zomer met Art: "Kabinet zorgt voor veel onzekerheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen