Britt Dekker gooit het roer om: ze wordt actrice

Britt Dekker gooit het roer om: ze wordt actrice

Britt Dekker gooit het roer om: ze wordt actrice Britt Dekker groeit steeds meer uit tot iemand die van alle markten thuis is. Ze begon als realityster en verscheen vervolgens in allerlei programma's. Bovendien was ze tafeldame bij De wereld draait door én presentatrice, maar nu doet ze het weer anders: Dekker wordt actrice. PaardenfilmZe is begonnen met de opnames van de paardenfilm Whitestar, waarin ze samen met het paard George één van de hoofdrollen vervult. Ondanks haar geringe ervaring wil Dekker alles meekrijgen. Zo heeft ze een behoorlijke hand in het scenario van de film. De kosten van het paard zorgen overigens voor verbaasde gezichten bij collega-acteurs als Kees Boot: "400.000 euro? Wow." De film Whitestar is vanaf 9 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscoop. Britt Dekker over gewond paard George Bekijk deze video » Britt Dekker met paard George in speelfilm Bekijk deze video » Britt Dekker aangeslagen na heftig nieuws Bekijk deze video »
Film :
Britt Dekker gooit het roer om: ze wordt actrice

Britt Dekker groeit steeds meer uit tot iemand die van alle markten thuis is. Ze begon als realityster en verscheen vervolgens in allerlei programma's. Bovendien was ze tafeldame bij De wereld draait door én presentatrice, maar nu doet ze het weer anders: Dekker wordt actrice.

Paardenfilm
Ze is begonnen met de opnames van de paardenfilm Whitestar, waarin ze samen met het paard George één van de hoofdrollen vervult. Ondanks haar geringe ervaring wil Dekker alles meekrijgen. Zo heeft ze een behoorlijke hand in het scenario van de film. De kosten van het paard zorgen overigens voor verbaasde gezichten bij collega-acteurs als Kees Boot: "400.000 euro? Wow."

De film Whitestar is vanaf 9 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker gooit het roer om: ze wordt actrice of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV