Samenvatting CFR Cluj - Slavia Praag (play-off Champions League)

Samenvatting CFR Cluj - Slavia Praag (play-off Champions League)

Samenvatting CFR Cluj - Slavia Praag (play-off Champions League) De Roemeense club CFR Cluj en het Tsjechische Slavia Praag streden gisteravond, net als Ajax, om een plaats in de groepsfase van de Champions League. Cluj wacht in de return een hels karwei, want ze verloren in eigen huis met 0-1 van de Tsjechen. Lukás Masopust werd de matchwinner door de enige goal te scoren. Bekijk de samenvatting van CFR Cluj - Slavia Praag hierboven. Wim Kieft over opstellen Veltman APOEL - Ajax: 'Het is een beetje armoede' Bekijk deze video » Samenvatting LASK - Club Brugge (play-off Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting CFR Cluj - Slavia Praag (play-off Champions League)

De Roemeense club CFR Cluj en het Tsjechische Slavia Praag streden gisteravond, net als Ajax, om een plaats in de groepsfase van de Champions League. Cluj wacht in de return een hels karwei, want ze verloren in eigen huis met 0-1 van de Tsjechen. Lukás Masopust werd de matchwinner door de enige goal te scoren.

Bekijk de samenvatting van CFR Cluj - Slavia Praag hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting CFR Cluj - Slavia Praag (play-off Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV