Krijgt minister Eric Wiebes een rustig jaar? "Schat, denk je dat echt?"

Krijgt minister Eric Wiebes een rustig jaar? "Schat, denk je dat echt?"

Krijgt minister <em>Eric Wiebes</em> een rustig jaar? &quot;Schat, denk je dat echt?&quot; Het kabinet kwam gisteren bij elkaar in Oisterwijk voor de aftrap van het nieuwe politieke jaar. Na een heerlijke vakantie gaan de bewindslieden vol goede moed weer aan het werk. Maar hoe veel werk ligt er eigenlijk nog voor Eric Wiebes, minister van Economische Zaken? Krijgt hij een rustig jaartje? "Schat, denk je dat echt?" is de gevatte reactie van Wiebes. Bekijk het hele fragment hierboven. Heidag: Burgemeester Oisterwijk ontvangt Rutte en zijn kabinet Bekijk deze video » Frits Wester in Zomer met Art: "Kabinet zorgt voor veel onzekerheid" Bekijk deze video »
Politiek :
Krijgt minister Eric Wiebes een rustig jaar? "Schat, denk je dat echt?"

Het kabinet kwam gisteren bij elkaar in Oisterwijk voor de aftrap van het nieuwe politieke jaar. Na een heerlijke vakantie gaan de bewindslieden vol goede moed weer aan het werk. Maar hoe veel werk ligt er eigenlijk nog voor Eric Wiebes, minister van Economische Zaken? Krijgt hij een rustig jaartje? "Schat, denk je dat echt?" is de gevatte reactie van Wiebes.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Krijgt minister Eric Wiebes een rustig jaar? "Schat, denk je dat echt?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen