Erik ten Hag ontevreden over aankoop Razvan Marin: "Geen goed niveau"

Erik ten Hag ontevreden over aankoop Razvan Marin: "Geen goed niveau"

Erik ten Hag ontevreden over aankoop Razvan Marin: "Geen goed niveau" De wedstrijd tussen APOEL Nicosia en Ajax is teleurstellend verlopen voor de Amsterdammers. Meer dan een 0-0 gelijkspel zat er niet in, zeker niet omdat APOEL delen van de wedstrijd de bovenliggende partij was. Coach Erik ten Hag is ook niet tevreden over aankoop Razvan Marin: "Hij heeft nog niet het niveau dat we vragen." FoutenVolgens Ten Hag maakte Ajax veel fouten, die er nog uit zullen moeten: "We maakten het veld te lang en de restverdediging stond niet altijd goed bij counters." Niettemin weet hij dat zijn ploeg genoeg kwaliteit heeft om van de Cyprioten te winnen. Ten Hag erkent wel dat APOEL voorin een paar gevaarlijke spelers heeft, waarschijnlijk vooral doelend op de watervlugge Musa Al-Tamaari. De returnwedstrijd Ajax - APOEL Nicosia wordt op woensdag 28 augustus om 21.00 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Bekijk het hele interview met Erik ten Hag hierboven. Wytse van der Goot over APOEL - Ajax: 'Apoeltje-eitje vanavond' Bekijk deze video » Johan Derksen te spreken over Tadic: 'Hij is de ultieme prof' Bekijk deze video » Wim Kieft over opstellen Veltman APOEL - Ajax: 'Het is een beetje armoede' Bekijk deze video »
Voetbal :
Erik ten Hag ontevreden over aankoop Razvan Marin: "Geen goed niveau"

De wedstrijd tussen APOEL Nicosia en Ajax is teleurstellend verlopen voor de Amsterdammers. Meer dan een 0-0 gelijkspel zat er niet in, zeker niet omdat APOEL delen van de wedstrijd de bovenliggende partij was. Coach Erik ten Hag is ook niet tevreden over aankoop Razvan Marin: "Hij heeft nog niet het niveau dat we vragen."

Fouten
Volgens Ten Hag maakte Ajax veel fouten, die er nog uit zullen moeten: "We maakten het veld te lang en de restverdediging stond niet altijd goed bij counters." Niettemin weet hij dat zijn ploeg genoeg kwaliteit heeft om van de Cyprioten te winnen. Ten Hag erkent wel dat APOEL voorin een paar gevaarlijke spelers heeft, waarschijnlijk vooral doelend op de watervlugge Musa Al-Tamaari.

De returnwedstrijd Ajax - APOEL Nicosia wordt op woensdag 28 augustus om 21.00 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Bekijk het hele interview met Erik ten Hag hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag ontevreden over aankoop Razvan Marin: "Geen goed niveau" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV