Wim Kieft schrikt van niveau Ajax: "Zo slecht waren ze nog nooit, Jezusmina!"

Wim Kieft schrikt van niveau Ajax: "Zo slecht waren ze nog nooit, Jezusmina!"

Wim Kieft schrikt van niveau Ajax: "Zo slecht waren ze nog nooit, Jezusmina!" Dat Ajax gisteravond grote moeite had met het Cypriotische APOEL Nicosia was duidelijk te zien. Misschien nog wel erger was het niveau van de Amsterdammers; dat zag ook Wim Kieft. "Ik heb Ajax nog nooit zo slecht zien spelen als vandaag, Jezusmina!" WanprestatieOok Johan Derksen is niet te spreken over het spel van Ajax. "Dit was niet onzorgvuldig; dit was een wanprestatie." Derksen uit weer eens flinke kritiek op Ajax-trainer Erik ten Hag. "Hij greep niet in, er was geen plan B." De uitgesproken voetbalanalyticus is van mening dat Ten Hag Klaas-Jan Huntelaar veel eerder in had moeten brengen. Bekijk het hele fragment hierboven. Johan Derksen te spreken over Tadic: 'Hij is de ultieme prof' Bekijk deze video » Wim Kieft over opstellen Veltman APOEL - Ajax: 'Het is een beetje armoede' Bekijk deze video » Erik ten Hag ontevreden over aankoop Razvan Marin: "Geen goed niveau" Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft schrikt van niveau Ajax: "Zo slecht waren ze nog nooit, Jezusmina!"

Dat Ajax gisteravond grote moeite had met het Cypriotische APOEL Nicosia was duidelijk te zien. Misschien nog wel erger was het niveau van de Amsterdammers; dat zag ook Wim Kieft. "Ik heb Ajax nog nooit zo slecht zien spelen als vandaag, Jezusmina!"

Wanprestatie
Ook Johan Derksen is niet te spreken over het spel van Ajax. "Dit was niet onzorgvuldig; dit was een wanprestatie." Derksen uit weer eens flinke kritiek op Ajax-trainer Erik ten Hag. "Hij greep niet in, er was geen plan B." De uitgesproken voetbalanalyticus is van mening dat Ten Hag Klaas-Jan Huntelaar veel eerder in had moeten brengen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft schrikt van niveau Ajax: "Zo slecht waren ze nog nooit, Jezusmina!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV