Bekijk trailer Rambo: Last Blood met Sylvester Stallone

Bekijk trailer Rambo: Last Blood met Sylvester Stallone

Bekijk trailer <em>Rambo: Last Blood</em> met Sylvester Stallone De Amerikaanse acteur Sylvester Stallone kruipt nog één keer in de huid van de beroemde actieheld John Rambo. In de film Rambo: Last Blood probeert hij in de anonimiteit te leven op een ranch in Texas, maar dan vraagt een goede vriendin om hulp: haar kleindochter is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. De film Rambo: Last Blood is vanaf 19 september te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer van de film hierboven. Rico Verhoeven ontmoette Sylvester Stallone Bekijk deze video » Jason Statham is fan van Rico Verhoeven: "Nederlandse vechters zijn het best" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Rambo: Last Blood met Sylvester Stallone

De Amerikaanse acteur Sylvester Stallone kruipt nog één keer in de huid van de beroemde actieheld John Rambo. In de film Rambo: Last Blood probeert hij in de anonimiteit te leven op een ranch in Texas, maar dan vraagt een goede vriendin om hulp: haar kleindochter is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel.

De film Rambo: Last Blood is vanaf 19 september te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer van de film hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Rambo: Last Blood met Sylvester Stallone of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV