Utopia-fan Hilda de Vos keek elke dag: "Ik hou wel van een beetje leedvermaak"

Utopia-fan Hilda de Vos keek elke dag: "Ik hou wel van een beetje leedvermaak"

Utopia-fan <em>Hilda de Vos</em> keek elke dag: &quot;Ik hou wel van een beetje leedvermaak&quot; Het programma Utopia zal aan het eind van dit jaar definitief stoppen, en dat leidde bij de bewoners tot heftige emoties. Hilda de Vos is fan van het eerste uur en keek iedere dag, maar heel verdrietig is ze er niet om, maar: "Het was wel leuk om te zien hoe ze onderling met elkaar bezig waren, ik hou wel van leedvermaak." Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia stopt! SBS6 trekt stekker uit reality-show Bekijk deze video » Zo reageren Utopia-inwoners op stoppen van tv-programma Bekijk deze video »
Utopia :
Utopia-fan Hilda de Vos keek elke dag: "Ik hou wel van een beetje leedvermaak"

Het programma Utopia zal aan het eind van dit jaar definitief stoppen, en dat leidde bij de bewoners tot heftige emoties. Hilda de Vos is fan van het eerste uur en keek iedere dag, maar heel verdrietig is ze er niet om, maar: "Het was wel leuk om te zien hoe ze onderling met elkaar bezig waren, ik hou wel van leedvermaak."

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia-fan Hilda de Vos keek elke dag: "Ik hou wel van een beetje leedvermaak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen