Heftige beelden: kale rapper Sjors bedankt zijn volgers voor steun tijdens ziekte

Heftige beelden: kale rapper Sjors bedankt zijn volgers voor steun tijdens ziekte

Heftige beelden: kale rapper Sjors bedankt zijn volgers voor steun tijdens ziekte Gisteren werd bekend dat bij rapper Sjors de ziekte longkanker geconstateerd is. De geruchten gingen al een tijdje rond, omdat hij met een kaal hoofd op Instagram te zien was. Sjors bedankt zijn volgers in een bericht voor de vele steun. EmotiesIn de beelden lijkt rapper Sjors te moeten vechten tegen de tranen. "Nu het nieuws naar buiten is gelekt heb ik jullie steun hard nodig," vertelt de rapper. "Jullie kunnen me altijd supporten met een videoboodschap... Thanks voor alle support." Bekijk het hele fragment hierboven. Rapper Sjors heeft longkanker: 'Ik blijf optreden' Bekijk deze video » Rapper Sjors pleegt bankoverval in nieuwe clip Ich Brauche Geld Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: kale rapper Sjors bedankt zijn volgers voor steun tijdens ziekte

Gisteren werd bekend dat bij rapper Sjors de ziekte longkanker geconstateerd is. De geruchten gingen al een tijdje rond, omdat hij met een kaal hoofd op Instagram te zien was. Sjors bedankt zijn volgers in een bericht voor de vele steun.

Emoties
In de beelden lijkt rapper Sjors te moeten vechten tegen de tranen. "Nu het nieuws naar buiten is gelekt heb ik jullie steun hard nodig," vertelt de rapper. "Jullie kunnen me altijd supporten met een videoboodschap... Thanks voor alle support."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: kale rapper Sjors bedankt zijn volgers voor steun tijdens ziekte of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV