Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden: bekijk de eerste beelden Op maandag 26 augustus gaat het nieuwe seizoen van Goede tijden, slechte tijden van start, na aandringen van de fans. Die hebben namelijk geen zin meer in de compilatie-afleveringen die RTL nu uitzendt. Eerste beeldenRTL heeft inmiddels ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven, waarin onder meer de nasleep van de aanslag op Amir zichtbaar wordt. Vanaf vanavond (21 augustus) zijn op RTL 4 de laatste drie aflevering van het vorige seizoen te zien, waarna de fans de maandag erop kunnen genieten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen van Goede tijden, slechte tijden is vanaf maandag 26 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Goede tijden, slechte tijden terugkijken bij Gids.tv. Ludo en Janine vertellen over zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden Bekijk deze video » Zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden: Amir vecht voor zijn leven Bekijk deze video » Terugblik laatste seizoen Goede Tijden Slechte Tijden Bekijk deze video »
Serie :
Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden: bekijk de eerste beelden

Op maandag 26 augustus gaat het nieuwe seizoen van Goede tijden, slechte tijden van start, na aandringen van de fans. Die hebben namelijk geen zin meer in de compilatie-afleveringen die RTL nu uitzendt.

Eerste beelden
RTL heeft inmiddels ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven, waarin onder meer de nasleep van de aanslag op Amir zichtbaar wordt. Vanaf vanavond (21 augustus) zijn op RTL 4 de laatste drie aflevering van het vorige seizoen te zien, waarna de fans de maandag erop kunnen genieten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen van Goede tijden, slechte tijden is vanaf maandag 26 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Goede tijden, slechte tijden terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV