Kijk EK Paardensport LIVE: kwalificatie springen

Kijk EK Paardensport LIVE: kwalificatie springen

Van maandag 19 augustus tot en met zondag 25 augustus vindt het EK Paardensport plaats in Rotterdam. Deze week komen zowel de spring- als de dressuurruiters in actie. Kijk hierboven vanaf 14.10 uur LIVE mee bij het EK Paardensport door op de afbeelding te klikken.

Kwalificatie springen
Vandaag (21 augustus) staat de kwalificatie voor het springen op het programma. Het commentaar zal daarbij geleverd worden door Jan Roelfs en Laurens van Lieren. Ook zijn er tijdens de uitzendingen op NPO 1 reportages van Vlado Veljanoski.

Bekijk hieronder hoe de Duitse dressuurruiters gisteren eerste werden.

Kijk EK Paardensport LIVE: kwalificatie springen Van maandag 19 augustus tot en met zondag 25 augustus vindt het EK Paardensport plaats in Rotterdam. Deze week komen zowel de spring- als de dressuurruiters in actie. Kijk hierboven vanaf 14.10 uur LIVE mee bij het EK Paardensport door op de afbeelding te klikken. Kwalificatie springenVandaag (21 augustus) staat de kwalificatie voor het springen op het programma. Het commentaar zal daarbij geleverd worden door Jan Roelfs en Laurens van Lieren. Ook zijn er tijdens de uitzendingen op NPO 1 reportages van Vlado Veljanoski. Bekijk hieronder hoe de Duitse dressuurruiters gisteren eerste werden.
Sport :
Kijk EK Paardensport LIVE: kwalificatie springen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk EK Paardensport LIVE: kwalificatie springen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV