Familie Kras in De opvolgers: "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde"

Familie Kras in De opvolgers: "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde"

Familie Kras in De opvolgers: "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde" Vanavond (21 augustus) is Sander Schimmelpenninck in De opvolgers op bezoek bij de Volendamse familie Kras, die een fortuin vergaarde met afvalverwerking. Het balletje begon te rollen toen de Nederlandse overheid in de jaren zestig in begon te zien dat je niet alles maar op vuilnisbelten kan blijven storten. "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde." De aflevering van De opvolgers met de familie Kras is op woensdag 21 augustus om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De opvolgers terugkijken bij Gids.tv. De Opvolgers: Rob Peetoom over zijn hobbelige carrière en succesvolle kapsalon Bekijk deze video » Vanavond in De opvolgers: Savannah Peetoom schudt kappers elke ochtend los Bekijk deze video »
TV :
Familie Kras in De opvolgers: "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde"

Vanavond (21 augustus) is Sander Schimmelpenninck in De opvolgers op bezoek bij de Volendamse familie Kras, die een fortuin vergaarde met afvalverwerking. Het balletje begon te rollen toen de Nederlandse overheid in de jaren zestig in begon te zien dat je niet alles maar op vuilnisbelten kan blijven storten. "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde."

De aflevering van De opvolgers met de familie Kras is op woensdag 21 augustus om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De opvolgers terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Kras in De opvolgers: "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV