Max Verstappen en Ruud Gullit spelen ‘nieuwe sport’ cageball

Max Verstappen en Ruud Gullit spelen ‘nieuwe sport’ cageball

Max Verstappen en Ruud Gullit spelen ‘nieuwe sport’ cageball In een Ziggo-video zijn Ruud Gullit en Max Verstappen te zien in een bijzondere hoedanigheid. Zij spelen namelijk het ‘gloednieuwe spel’ cageball. ‘Alleen allerbeste sporten’De sportmannen nemen tegenover elkaar plaats in een kooi, en spelen tegen elkaar met een bal een aan touw. Uiteindelijk is het oud-voetballer Gullit die er met de winst vandoor gaat, omdat hij de meeste hits weet te scoren tegen Verstappen. Uiteindelijk blijkt dat de boodschap van Ziggo is, dat ‘gelukkig alleen de allerbeste sporten’ er worden uitgezonden en cageball het nét niet heeft gehaald… Bekijk de beelden van de bijzondere sportwedstrijd hierboven. Formule 1: Alexander Albon neemt plaats Pierre Gasly in bij Red Bull Bekijk deze video »
Sport :
Max Verstappen en Ruud Gullit spelen ‘nieuwe sport’ cageball

In een Ziggo-video zijn Ruud Gullit en Max Verstappen te zien in een bijzondere hoedanigheid. Zij spelen namelijk het ‘gloednieuwe spel’ cageball.

‘Alleen allerbeste sporten’
De sportmannen nemen tegenover elkaar plaats in een kooi, en spelen tegen elkaar met een bal een aan touw. Uiteindelijk is het oud-voetballer Gullit die er met de winst vandoor gaat, omdat hij de meeste hits weet te scoren tegen Verstappen. Uiteindelijk blijkt dat de boodschap van Ziggo is, dat ‘gelukkig alleen de allerbeste sporten’ er worden uitgezonden en cageball het nét niet heeft gehaald…

Bekijk de beelden van de bijzondere sportwedstrijd hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen en Ruud Gullit spelen ‘nieuwe sport’ cageball of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV