Ariana Grande stelt bizarre eisen voor optreden Ziggo Dome

Ariana Grande stelt bizarre eisen voor optreden Ziggo Dome

<em>Ariana Grande</em> stelt bizarre eisen voor optreden Ziggo Dome Ariana Grande staat vrijdag en zaterdag op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, en daar komt heel wat bij kijken. De wereldster heeft namelijk een behoorlijke eisenlijst met een aantal bizarre wensen. Gedragen worden als een babyZo wil Ariana naar verluidt graag worden gedragen van de kleedkamer naar het podium, als een baby. Zo vertelt Telegraaf-verslaggever Jan Uriot in bovenstaande video. Want dan is de kans klein dat ze valt. Ook voor de foto’s heeft ze een aantal wensen, zo wil Ariana graag gefotografeerd worden van de linkerkant, haar beste kant. Perfecte selfiesOok de fans moeten eraan geloven, want je kunt niet zomaar een foto met de zangeres maken. Mocht je de kans krijgen op een selfie met Grande, dan wil ze deze graag controleren. Is deze niet goed, dan moet het kiekje worden gewist en komt er een herkansing… Barbra Streisand zingt live bijzonder duet met Ariana Grande Bekijk deze video »
Muziek :
Ariana Grande stelt bizarre eisen voor optreden Ziggo Dome

Ariana Grande staat vrijdag en zaterdag op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, en daar komt heel wat bij kijken. De wereldster heeft namelijk een behoorlijke eisenlijst met een aantal bizarre wensen.

Gedragen worden als een baby
Zo wil Ariana naar verluidt graag worden gedragen van de kleedkamer naar het podium, als een baby. Zo vertelt Telegraaf-verslaggever Jan Uriot in bovenstaande video. Want dan is de kans klein dat ze valt. Ook voor de foto’s heeft ze een aantal wensen, zo wil Ariana graag gefotografeerd worden van de linkerkant, haar beste kant.

Perfecte selfies
Ook de fans moeten eraan geloven, want je kunt niet zomaar een foto met de zangeres maken. Mocht je de kans krijgen op een selfie met Grande, dan wil ze deze graag controleren. Is deze niet goed, dan moet het kiekje worden gewist en komt er een herkansing…

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ariana Grande stelt bizarre eisen voor optreden Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen