Nieuw seizoen Waar is de Mol?: bekijk de eerste beelden met Edwin Evers

Nieuw seizoen Waar is de Mol?: bekijk de eerste beelden met Edwin Evers

Nieuw seizoen Waar is de Mol?: bekijk de eerste beelden met Edwin Evers Op maandag 26 augustus begint een nieuw seizoen van Waar is de Mol? op SBS 6. Elke week zal er vanaf 21.30 uur een gloednieuwe aflevering te zien zijn, waarin Johnny de Mol met een BN'er een bijzondere reis maakt. Edwin EversIn de eerste beelden van het nieuwe seizoen zien we (voormalig) radio-dj Edwin Evers, wiens leven drastisch is veranderd sinds hij is gestopt met de Ochtendshow op Radio 538. Johnny en Edwin gaan naar Liverpool, de stad van de Beatles - de grote muzikale helden van Edwin. Ook laat Edwin zijn kwetsbare kant zien. Lees hier meer over het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn Bekijk deze video » Dotan geeft eerste tv-interview sinds terugkeer in muziek Bekijk deze video » Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan weer samenwerken voor Superkids Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Waar is de Mol?: bekijk de eerste beelden met Edwin Evers

Op maandag 26 augustus begint een nieuw seizoen van Waar is de Mol? op SBS 6. Elke week zal er vanaf 21.30 uur een gloednieuwe aflevering te zien zijn, waarin Johnny de Mol met een BN'er een bijzondere reis maakt.

Edwin Evers
In de eerste beelden van het nieuwe seizoen zien we (voormalig) radio-dj Edwin Evers, wiens leven drastisch is veranderd sinds hij is gestopt met de Ochtendshow op Radio 538. Johnny en Edwin gaan naar Liverpool, de stad van de Beatles - de grote muzikale helden van Edwin. Ook laat Edwin zijn kwetsbare kant zien.

Lees hier meer over het nieuwe seizoen van Waar is de Mol?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Waar is de Mol?: bekijk de eerste beelden met Edwin Evers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV