Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen"

Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen"

Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen" Na zestien seizoenen is er een einde gekomen aan Van der Vorst ziet sterren, het interviewprogramma waarin Peter van der Vorst de groten der aarde aan de tand voelde. Nu is Art Rooijakkers - enigszins verrassend - aangewezen als diens opvolger. Bruce SpringsteenEen droomgast heeft Rooijakkers in ieder geval al: Bruce Springsteen, van wie de presentator al jaren fan is. "De eerste mail is de deur al uit, maar we hebben nog geen antwoord," aldus Rooijakkers. Hij vertelt ook dat hij in eerste instantie helemaal niet wist wie Van der Vorst allemaal al had geïnterviewd: "Ik zat in de eerste meeting en stelde allemaal gasten voor, maar dan zeiden ze: 'Die zat al in dat en dat seizoen'." Bekijk het hele fragment hierboven. Peter van der Vorst stopt als presentator: "Dat heb ik niet bedacht" Bekijk deze video » Peter van der Vorst kijkt terug en vindt Bassie en Adriaan de mooiste gasten Bekijk deze video »
TV :
Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen"

Na zestien seizoenen is er een einde gekomen aan Van der Vorst ziet sterren, het interviewprogramma waarin Peter van der Vorst de groten der aarde aan de tand voelde. Nu is Art Rooijakkers - enigszins verrassend - aangewezen als diens opvolger.

Bruce Springsteen
Een droomgast heeft Rooijakkers in ieder geval al: Bruce Springsteen, van wie de presentator al jaren fan is. "De eerste mail is de deur al uit, maar we hebben nog geen antwoord," aldus Rooijakkers. Hij vertelt ook dat hij in eerste instantie helemaal niet wist wie Van der Vorst allemaal al had geïnterviewd: "Ik zat in de eerste meeting en stelde allemaal gasten voor, maar dan zeiden ze: 'Die zat al in dat en dat seizoen'."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV