Jos B. bezoekt samen met familie Nicky Verstappen de moordlocatie

Jos B. bezoekt samen met familie Nicky Verstappen de moordlocatie

Jos B. bezoekt samen met familie Nicky Verstappen de moordlocatie Op dinsdag 27 augustus vindt er een bijzondere gebeurtenis plaats op de Brunssummerheide. Dan gaat verdachte Jos B. samen met familieleden van de in 1998 dood aangetroffen Nicky Verstappen terug naar de moordlocatie voor een zogeheten schouw. De Nederlandse media tekenenen protest aan tegen de beslotenheid van de gebeurtenis; zij willen er ook bij zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Beelden aanhouding Jos Brech (verdachte in zaak Nicky Verstappen) Bekijk deze video » Peter R. de Vries: 'Familie Verstappen vindt actie Jos B. vervelend en laf’ Bekijk deze video »
Misdaad :
Jos B. bezoekt samen met familie Nicky Verstappen de moordlocatie

Op dinsdag 27 augustus vindt er een bijzondere gebeurtenis plaats op de Brunssummerheide. Dan gaat verdachte Jos B. samen met familieleden van de in 1998 dood aangetroffen Nicky Verstappen terug naar de moordlocatie voor een zogeheten schouw. De Nederlandse media tekenenen protest aan tegen de beslotenheid van de gebeurtenis; zij willen er ook bij zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jos B. bezoekt samen met familie Nicky Verstappen de moordlocatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV