Samenvatting Feyenoord - Hapoel Beer Sheva (play-offs Europa League)

Samenvatting Feyenoord - Hapoel Beer Sheva (play-offs Europa League)

Samenvatting <em>Feyenoord - Hapoel Beer Sheva</em> (play-offs <em>Europa League</em>) Alle hoogtepunten Feyenoord - Hapoel Beer Sheva Samenvatting Feyenoord - Hapoel Beer Sheva (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Feyenoord - Hapoel Beer Sheva 1-0 door Sam Larsson Bekijk deze video » Feyenoord - Hapoel Beer Sheva 2-0 door Leroy Fer Bekijk deze video » Feyenoord - Hapoel Beer Sheva 3-0 door Leroy Fer Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Hapoel Beer Sheva in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - Hapoel Beer Sheva Op donderdag 22 augustus speelt Feyenoord de play-offs van de Europa League tegen Hapoel Beer Sheva. De heenwedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 19.30 uur en staat onder leiding van de Letse scheidsrechter Andris Treimanis. FeyenoordFeyenoord heeft voorlopig niet echt het beste vooruitzicht van de drie Nederlandse ploegen in de Europa League. Met 3 punten in 3 wedstrijden is het nog een rommeltje in het elftal van Jaap Stam. Met Edgar Ié hebben ze wel een nieuwe centrale verdediger gevonden die het Legioen weer wat hoop geeft. Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht Bekijk deze video » Hapoel Beer ShevaHapoel Beer Sheva was de voorbije jaren in eigen land een dominante speler. In 2016, 2017 en 2018 werd de ploeg kampioen van Israël. Drie jaar geleden overwinterde Hapoel zelfs in de Europa League. In de groepsfase kende de Israëliers twee hoogtepunten, door Inter Milan twee keer te verslaan. Nederland in Europees verbandEr zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Beer), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League. Opstelling FeyenoordVermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Larsson, Narsingh, Berghuis. Opstelling Hapoel Beer ShevaSetkus; B. Bitton, Vitor, Taha, Goldberg; Keltjens, Shamir, Kabha; Zrihan, Safuri, Hasselbaink. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Hapoel Beer Sheva in de Europa League. Steven Berghuis na Feyenoord - Dinamo Tbilisi: "De tegenstander wilde niet voetballen" Bekijk deze video » Renato Tapia na Feyenoord - FC Utrecht: "Toch een goed gevoel" Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - Hapoel Beer Sheva (play-offs Europa League)

Alle hoogtepunten Feyenoord - Hapoel Beer Sheva


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Hapoel Beer Sheva in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - Hapoel Beer Sheva

Op donderdag 22 augustus speelt Feyenoord de play-offs van de Europa League tegen Hapoel Beer Sheva. De heenwedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 19.30 uur en staat onder leiding van de Letse scheidsrechter Andris Treimanis.

Feyenoord
Feyenoord heeft voorlopig niet echt het beste vooruitzicht van de drie Nederlandse ploegen in de Europa League. Met 3 punten in 3 wedstrijden is het nog een rommeltje in het elftal van Jaap Stam. Met Edgar Ié hebben ze wel een nieuwe centrale verdediger gevonden die het Legioen weer wat hoop geeft.

Hapoel Beer Sheva
Hapoel Beer Sheva was de voorbije jaren in eigen land een dominante speler. In 2016, 2017 en 2018 werd de ploeg kampioen van Israël. Drie jaar geleden overwinterde Hapoel zelfs in de Europa League. In de groepsfase kende de Israëliers twee hoogtepunten, door Inter Milan twee keer te verslaan.

Nederland in Europees verband
Er zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Beer), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League.

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Larsson, Narsingh, Berghuis.

Opstelling Hapoel Beer Sheva
Setkus; B. Bitton, Vitor, Taha, Goldberg; Keltjens, Shamir, Kabha; Zrihan, Safuri, Hasselbaink.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Hapoel Beer Sheva in de Europa League.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord - Hapoel Beer Sheva (play-offs Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV