Willem Holleeder gaat in hoger beroep: "Rechtbank is veel te hard geweest"

Willem Holleeder gaat in hoger beroep: "Rechtbank is veel te hard geweest"

Willem Holleeder gaat in hoger beroep: "Rechtbank is veel te hard geweest" Het is inmiddels alweer zeven weken geleden dat Willem Holleeder te horen kreeg dat hij een levenslange gevangenisstraf krijgt. Nu is het hoger beroep begonnen, waarin advocaat Sander Janssen hard uithaalt naar de rechtbank: "De hardheid in de samenleving heeft ook de rechtbank bereikt." Niet gehoordClarice Stenger, collega-advocaat van Janssen, zegt in RTL Boulevard dat ze de indruk krijgt dat Janssen zich niet gehoord voelt door de rechtbank. "Hij denkt: 'Ik heb zo veel ingebracht, zo veel verweren gevoerd, en ik heb het idee dat de rechtbank al een bepaald idee had over de zaak'." Volgens Stenger is dat een belangrijk kritiekpunt, want daarmee lijkt de rechtbank subjectief te werk te gaan. Bekijk het hele fragment hierboven. Peter R. de Vries emotioneel door levenslange straf Willem Holleeder Bekijk deze video » Bekijk openhartig verhaal Astrid Holleeder bij RTL Boulevard Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen is volgens Astrid Holleeder in levensgevaar Bekijk deze video » Peter R. de Vries reageert op uitspraak na zijn Holleeder-tapes Bekijk deze video »
Misdaad :
Willem Holleeder gaat in hoger beroep: "Rechtbank is veel te hard geweest"

Het is inmiddels alweer zeven weken geleden dat Willem Holleeder te horen kreeg dat hij een levenslange gevangenisstraf krijgt. Nu is het hoger beroep begonnen, waarin advocaat Sander Janssen hard uithaalt naar de rechtbank: "De hardheid in de samenleving heeft ook de rechtbank bereikt."

Niet gehoord
Clarice Stenger, collega-advocaat van Janssen, zegt in RTL Boulevard dat ze de indruk krijgt dat Janssen zich niet gehoord voelt door de rechtbank. "Hij denkt: 'Ik heb zo veel ingebracht, zo veel verweren gevoerd, en ik heb het idee dat de rechtbank al een bepaald idee had over de zaak'." Volgens Stenger is dat een belangrijk kritiekpunt, want daarmee lijkt de rechtbank subjectief te werk te gaan.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willem Holleeder gaat in hoger beroep: "Rechtbank is veel te hard geweest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV