Spider-Man niet meer bij Marvel? "Disney loopt gewoon weg bij Sony"

Spider-Man niet meer bij Marvel? "Disney loopt gewoon weg bij Sony"

Spider-Man niet meer bij Marvel? "Disney loopt gewoon weg bij Sony" Er is een enorme vete gaande in filmland: Sony en Disney vechten elkaar de tent uit om de rechten van Spider-Man. Die is al een aantal keer in een Marvel-film verschenen, maar nu wil Sony (dat de rechten nog altijd in handen heeft) 'Spidey' niet meer uitlenen. Grote rolWat is daarvan de reden? "Disney wil de kosten delen, maar Sony niet, dus heeft Disney gezegd: dan lopen we weg." Dat levert veel problemen op, want de komende jaren was er een grote rol weggelegd voor Spider-Man. Maar: beide studio's hebben veel te verliezen, dus filmjournalist Marco Weijers verwacht dat ze nog wel bij elkaar komen. Bekijk het hele fragment hierboven. Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show Bekijk deze video » Jeroen van Koningsbrugge zit in Spider-Man: Far from Home! Bekijk deze video »
Film :
Spider-Man niet meer bij Marvel? "Disney loopt gewoon weg bij Sony"

Er is een enorme vete gaande in filmland: Sony en Disney vechten elkaar de tent uit om de rechten van Spider-Man. Die is al een aantal keer in een Marvel-film verschenen, maar nu wil Sony (dat de rechten nog altijd in handen heeft) 'Spidey' niet meer uitlenen.

Grote rol
Wat is daarvan de reden? "Disney wil de kosten delen, maar Sony niet, dus heeft Disney gezegd: dan lopen we weg." Dat levert veel problemen op, want de komende jaren was er een grote rol weggelegd voor Spider-Man. Maar: beide studio's hebben veel te verliezen, dus filmjournalist Marco Weijers verwacht dat ze nog wel bij elkaar komen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spider-Man niet meer bij Marvel? "Disney loopt gewoon weg bij Sony" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV