Tragedie in Rotterdam: vrouw zwaargewond na aanval door honden

Tragedie in Rotterdam: vrouw zwaargewond na aanval door honden

Tragedie in Rotterdam: vrouw zwaargewond na aanval door honden Afgelopen nacht is een 44-jarige Rotterdamse vrouw zwaargewond geraakt na een aanval van drie honden. Ze paste op de beesten, die van een familielid waren. De honden bleven zo agressief dat de politie zich genoodzaakt zag de dieren dood te schieten. Buurtbewoners reageren geschokt en bedroefd. Bekijk het hele fragment hierboven. Wat is de link tussen drievoudig moordenaar Thijs H. en honden? Bekijk deze video » Hittegolf: hoe ga je om met je huisdieren? Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck belandt als 'hondenmens' aan tafel vol katten Bekijk deze video »
Nieuws :
Tragedie in Rotterdam: vrouw zwaargewond na aanval door honden

Afgelopen nacht is een 44-jarige Rotterdamse vrouw zwaargewond geraakt na een aanval van drie honden. Ze paste op de beesten, die van een familielid waren. De honden bleven zo agressief dat de politie zich genoodzaakt zag de dieren dood te schieten. Buurtbewoners reageren geschokt en bedroefd.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tragedie in Rotterdam: vrouw zwaargewond na aanval door honden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV