James Bond-titel No Time to Die leidt tot speculaties onder fans

James Bond-titel No Time to Die leidt tot speculaties onder fans

James Bond-titel No Time to Die leidt tot speculaties onder fans Gisteren werd bekend dat de vijfentwintigste James Bond-film (en de laatste met Daniel Craig in de rol van Bond) No Time to Die gaat heten. Het leidde onmiddellijk tot speculaties onder de fans, want wat kunnen ze verwachten? De cast laat weten dat er in ieder geval een heleboel acrobatische toeren én een spectaculaire openingsscène in zitten. Bekijk het hele fragment hierboven. Daniel Craig over zijn laatste opnames voor James Bond Bekijk deze video » James Bond-auto verkocht voor 5,7 miljoen euro Bekijk deze video »
Film :
James Bond-titel No Time to Die leidt tot speculaties onder fans

Gisteren werd bekend dat de vijfentwintigste James Bond-film (en de laatste met Daniel Craig in de rol van Bond) No Time to Die gaat heten. Het leidde onmiddellijk tot speculaties onder de fans, want wat kunnen ze verwachten? De cast laat weten dat er in ieder geval een heleboel acrobatische toeren én een spectaculaire openingsscène in zitten.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op James Bond-titel No Time to Die leidt tot speculaties onder fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV