EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0

EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0

EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0 De Nederlandse hockeydames hebben in de laatste groepswedstrijd van het EK Hockey het nodige zelfvertrouwen getankt. In het Belgische Antwerpen wonnen de hockeysters met maar liefst 14-0 van Rusland, een uitzonderlijk hoge score. Prettige bijkomstigheid was dat dit ook met uitstekend spel gebeurde. Bekijk alle goals uit de wedstrijd Nederland - Rusland hierboven. Samenvatting Nederland - Argentinië (Hockey Pro League dames) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Duitsland (Pro League, dames) Bekijk deze video » EK Hockey: Nederlandse dames stellen opnieuw teleur met 1-1 tegen Spanje Bekijk deze video »
Hockey :
EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0

De Nederlandse hockeydames hebben in de laatste groepswedstrijd van het EK Hockey het nodige zelfvertrouwen getankt. In het Belgische Antwerpen wonnen de hockeysters met maar liefst 14-0 van Rusland, een uitzonderlijk hoge score. Prettige bijkomstigheid was dat dit ook met uitstekend spel gebeurde.

Bekijk alle goals uit de wedstrijd Nederland - Rusland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV