Samenvatting AZ - Royal Antwerp (play-offs Europa League)

Samenvatting AZ - Royal Antwerp (play-offs Europa League)

Samenvatting <em>AZ - Royal Antwerp</em> (play-offs <em>Europa League</em>) Alle hoogtepunten AZ - Royal Antwerp Samenvatting AZ - Royal Antwerp (play-offs Europa League) Bekijk deze video » AZ - Royal Antwerp 0-1 door Dylan Batubinsika Bekijk deze video » AZ - FC Antwerp 1-1 door Myron Boadu Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Royal Antwerp in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - Royal Antwerp Op donderdag 22 augustus speelt AZ de play-offs van de Europa League tegen Royal Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in het Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd begint om 20.30 uur en staat onder leiding van Srdjan Jovanovic. AZAZ is al langer bezig met Europese wedstrijden als de andere twee ploegen. Het Zweedse Häcken en het Oekraïense Marioepol werden in de voorrondes al verslagen. Met spelers als Oussama Idrissi, Calvin Stengs en Myron Boadu kan de neutrale kijker ook deze wedstrijd rekenen op prachtig voetbal. Samenvatting AZ - FC Groningen Bekijk deze video » Royal AntwerpDe Europese rentree van Royal Antwerp, die voor het eerst in ruim twintig jaar weer buiten de eigen landsgrenzen actief zijn, is vooralsnog dus een groot succes. De Vlamingen zullen echter twee topwedstrijden moeten spelen om zich ten koste van AZ te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. AZ in de play-offs Europa League tegen Royal Antwerp Bekijk deze video » Nederland in Europees verbandEr zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Beer), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League. Opstelling AZBizot; Svensson, Vlaar, Chatzidiakos, Wijndal; Midtsjö, Koopmeiners, Ouwejan; Stengs, Boadu, Idrissi. Opstelling Royal AntwerpBolat; Buta, Seck, Batubinsika, Jukleroed; Haroun, De Sart; Hairemans, Refaelov, Rodrigues; Bolingi. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Royal Antwerp in de Europa League. Arne Slot na AZ - Marioepol: "Ontzettend trots op dit team" Bekijk deze video » Johan Derksen over achterhoede PSV: "Kan bij Willem II niet eens mee" Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting AZ - Royal Antwerp (play-offs Europa League)

Alle hoogtepunten AZ - Royal Antwerp


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Royal Antwerp in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - Royal Antwerp

Op donderdag 22 augustus speelt AZ de play-offs van de Europa League tegen Royal Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in het Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd begint om 20.30 uur en staat onder leiding van Srdjan Jovanovic.

AZ
AZ is al langer bezig met Europese wedstrijden als de andere twee ploegen. Het Zweedse Häcken en het Oekraïense Marioepol werden in de voorrondes al verslagen. Met spelers als Oussama Idrissi, Calvin Stengs en Myron Boadu kan de neutrale kijker ook deze wedstrijd rekenen op prachtig voetbal.

Royal Antwerp
De Europese rentree van Royal Antwerp, die voor het eerst in ruim twintig jaar weer buiten de eigen landsgrenzen actief zijn, is vooralsnog dus een groot succes. De Vlamingen zullen echter twee topwedstrijden moeten spelen om zich ten koste van AZ te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League.

Nederland in Europees verband
Er zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Beer), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League.

Opstelling AZ
Bizot; Svensson, Vlaar, Chatzidiakos, Wijndal; Midtsjö, Koopmeiners, Ouwejan; Stengs, Boadu, Idrissi.

Opstelling Royal Antwerp
Bolat; Buta, Seck, Batubinsika, Jukleroed; Haroun, De Sart; Hairemans, Refaelov, Rodrigues; Bolingi.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Royal Antwerp in de Europa League.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AZ - Royal Antwerp (play-offs Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV