Spectaculaire nieuwe beelden Titanic gemaakt door avonturier

Spectaculaire nieuwe beelden Titanic gemaakt door avonturier

Spectaculaire nieuwe beelden Titanic gemaakt door avonturier Avonturier Victor Vescovo heeft spectaculaire nieuwe beelden gemaakt van het wrak van de Titanic, de eerste in vijftien jaar. Op de beelden is goed te zien hoe het wrak in de Atlantische Oceaan lijdt onder het zoute zeewater. Voor Vescovo was het in ieder geval een bijzondere ervaring: "Het was alsof het schip naar me knipoogde." Bekijk de beelden hierboven. Slachtoffer gestrand Noors cruise-schip: 'Ik waande me op de Titanic' Bekijk deze video » Carpool Karaoke: Céline Dion en James Corden doen hysterische Titanic-act Bekijk deze video »
Buitenland :
Spectaculaire nieuwe beelden Titanic gemaakt door avonturier

Avonturier Victor Vescovo heeft spectaculaire nieuwe beelden gemaakt van het wrak van de Titanic, de eerste in vijftien jaar. Op de beelden is goed te zien hoe het wrak in de Atlantische Oceaan lijdt onder het zoute zeewater. Voor Vescovo was het in ieder geval een bijzondere ervaring: "Het was alsof het schip naar me knipoogde."

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire nieuwe beelden Titanic gemaakt door avonturier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV