Is nieuwe liefde Sylvie Meis een grote oplichter?

Is nieuwe liefde Sylvie Meis een grote oplichter?

Is nieuwe liefde <em>Sylvie Meis</em> een grote oplichter? Het Duitse magazine Closer komt vandaag met de grote onthulling dat de nieuwe vriend van Sylvie Meis een bedrieger zou zijn. Eerder leek de presentatrice nog dolgelukkig met haar nieuwste aanwinst Niclas Castello, al komen er de laatste dagen weinig berichten naar buiten over hun liefde. Geen rijke kunstenaarCastello zou niet te vertrouwen zijn, gaten in zijn CV hebben. Ook zou hij helemaal niet de rijke kunstenaar zijn die hij zegt te zijn. Zijn kunst zou helemaal niks voorstellen en hij heeft naar verluidt alleen maar met Sylvie aangepapt om zelf bekender te worden. Bekijk het hele Shownieuws-item over de nieuwe liefde van Sylvie Meis en zijn vermeende leugens in bovenstaande video. Sylvie Meis weer volop bespot om ‘wake-up’ video Bekijk deze video » Ex Bart Willemsen is helemaal klaar met Sylvie Meis Bekijk deze video »
Entertainment :
Is nieuwe liefde Sylvie Meis een grote oplichter?

Het Duitse magazine Closer komt vandaag met de grote onthulling dat de nieuwe vriend van Sylvie Meis een bedrieger zou zijn. Eerder leek de presentatrice nog dolgelukkig met haar nieuwste aanwinst Niclas Castello, al komen er de laatste dagen weinig berichten naar buiten over hun liefde.

Geen rijke kunstenaar
Castello zou niet te vertrouwen zijn, gaten in zijn CV hebben. Ook zou hij helemaal niet de rijke kunstenaar zijn die hij zegt te zijn. Zijn kunst zou helemaal niks voorstellen en hij heeft naar verluidt alleen maar met Sylvie aangepapt om zelf bekender te worden.

Bekijk het hele Shownieuws-item over de nieuwe liefde van Sylvie Meis en zijn vermeende leugens in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Is nieuwe liefde Sylvie Meis een grote oplichter? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV