The Simpsons: Donald Trump speelt glansrol in nieuwe video West Wing Story

The Simpsons: Donald Trump speelt glansrol in nieuwe video West Wing Story

The Simpsons: Donald Trump speelt glansrol in nieuwe video West Wing Story Donald Trump heeft een dubieuze hoofdrol te pakken in een nieuwe Youtube-video van The Simpsons. De Amerikaanse president speelt en zingt in West Wing Story, zo is te zien in bovenstaande video. Parodie op musical West Side StoryIn de clip van The Simpsons wordt Trump behoorlijk op de hak genomen. Zo komt zijn kapsel ter sprake en wordt hij belaagd door een groep vrouwen, Alexandria Ocasio-Cortez en andere vrouwen van het congres. Ook wordt hij letterlijk ten val gebracht door dansende democraten. Het gaat om een parodie op de musical West Side Story, waarin het bekende nummer America met een nieuwe gepaste tekst wordt voorgedragen. Bekijk de hilarische video met Donald Trump in The Simpsons in de video hierboven. Nieuw seizoen The Simpsons 3 augustus te zien op FOX Bekijk deze video »
Amusement :
The Simpsons: Donald Trump speelt glansrol in nieuwe video West Wing Story

Donald Trump heeft een dubieuze hoofdrol te pakken in een nieuwe Youtube-video van The Simpsons. De Amerikaanse president speelt en zingt in West Wing Story, zo is te zien in bovenstaande video.

Parodie op musical West Side Story
In de clip van The Simpsons wordt Trump behoorlijk op de hak genomen. Zo komt zijn kapsel ter sprake en wordt hij belaagd door een groep vrouwen, Alexandria Ocasio-Cortez en andere vrouwen van het congres. Ook wordt hij letterlijk ten val gebracht door dansende democraten. Het gaat om een parodie op de musical West Side Story, waarin het bekende nummer America met een nieuwe gepaste tekst wordt voorgedragen.

Bekijk de hilarische video met Donald Trump in The Simpsons in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Simpsons: Donald Trump speelt glansrol in nieuwe video West Wing Story of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV