Bekijk eerste beelden van nieuwe Lingo bij SBS6

Bekijk eerste beelden van nieuwe Lingo bij SBS6

Bekijk eerste beelden van nieuwe Lingo bij SBS6 Na jaren afwezigheid wordt Lingo weer terug op de buis gebracht. In bovenstaande video kun je alvast de eerste beelden bekijken van de spelshow die vanaf 26 augustus om 20.00 uur te zien is bij SBS6. Ook Lingo-ballen zijn terugVijf jaar geleden verdween Lingo van de televisie, maar het programma wordt nieuw leven ingeblazen. In het spelprogramma moeten teams van twee personen woorden zien te raden en deze spellen. Ook de bekende ballenbak keert terug, al krijgen de groene ballen een andere rol. Jan Versteegh blij als Lingo-presentatorJan Versteegh is de nieuwe presentator van de show. Hij wordt vergezeld door JP, die eerder ook bij Lingo de vaste stem was. Versteegh vertelt in bovenstaande video hoe het hem bevalt als kersverse presentator van Lingo. Nieuwe presentator Jan Versteegh en JP klaar voor terugkeer Lingo met nieuwe spelregels Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden van nieuwe Lingo bij SBS6

Na jaren afwezigheid wordt Lingo weer terug op de buis gebracht. In bovenstaande video kun je alvast de eerste beelden bekijken van de spelshow die vanaf 26 augustus om 20.00 uur te zien is bij SBS6.

Ook Lingo-ballen zijn terug
Vijf jaar geleden verdween Lingo van de televisie, maar het programma wordt nieuw leven ingeblazen. In het spelprogramma moeten teams van twee personen woorden zien te raden en deze spellen. Ook de bekende ballenbak keert terug, al krijgen de groene ballen een andere rol.

Jan Versteegh blij als Lingo-presentator
Jan Versteegh is de nieuwe presentator van de show. Hij wordt vergezeld door JP, die eerder ook bij Lingo de vaste stem was. Versteegh vertelt in bovenstaande video hoe het hem bevalt als kersverse presentator van Lingo.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden van nieuwe Lingo bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV