Beelden van uitvaart Prinses Christina met koninklijke familie

Beelden van uitvaart Prinses Christina met koninklijke familie

Beelden van uitvaart Prinses Christina met koninklijke familie Het lichaam van Prinses Christina is donderdag overgebracht naar het Koetshuis op het terrein van Paleis Noordeinde. Dat is te zien in bovenstaande beelden. De zus van prinses Beatrix overleed vrijdag op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Waarom waren prinsessen Amalia, Alexia en Ariane afwezig tijdens het afscheid? Leden koninklijke familie aanwezigOp de beelden is te zien dat Christina door haar (koninklijke) familie wordt begeleid. Voorop lopen haar kinderen, gevolgd door haar zussen en Pieter van Vollenhoven, koning Willem-Alexander, koningin Máxima, en vele andere leden van de familie. De uitvaart van de prinses vindt in besloten kring plaats. Eerder lag de kist in de rouwkapel De Koepel van Fagel. Bekijk ook Portret overleden prinses Christina: de ‘onbekende’ prinses Bekijk deze video » Geen troonopvolgingChristina was de vierde dochter van koningin Juliana en prins Bernhard en werd in 1947 geboren. Door haar huwelijk met Jorge Guillermo (1975) kwam ze niet meer in aanmerking voor troonopvolging. Christina en Jorge scheidden in 1996, samen kregen ze drie kinderen. Prinses Christina leed al jaren aan botkanker. Prinses Christina opgebaard in Koepel van Fagel Bekijk deze video »
Royals :

Het lichaam van Prinses Christina is donderdag overgebracht naar het Koetshuis op het terrein van Paleis Noordeinde. Dat is te zien in bovenstaande beelden. De zus van prinses Beatrix overleed vrijdag op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Waarom waren prinsessen Amalia, Alexia en Ariane afwezig tijdens het afscheid?

Leden koninklijke familie aanwezig
Op de beelden is te zien dat Christina door haar (koninklijke) familie wordt begeleid. Voorop lopen haar kinderen, gevolgd door haar zussen en Pieter van Vollenhoven, koning Willem-Alexander, koningin Máxima, en vele andere leden van de familie. De uitvaart van de prinses vindt in besloten kring plaats. Eerder lag de kist in de rouwkapel De Koepel van Fagel.

Geen troonopvolging
Christina was de vierde dochter van koningin Juliana en prins Bernhard en werd in 1947 geboren. Door haar huwelijk met Jorge Guillermo (1975) kwam ze niet meer in aanmerking voor troonopvolging. Christina en Jorge scheidden in 1996, samen kregen ze drie kinderen. Prinses Christina leed al jaren aan botkanker.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beelden van uitvaart Prinses Christina met koninklijke familie of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: beatrix, koningin, pieter van vollenhoven, troonopvolging, koning, uitvaart, koning willem alexander, prins, prinses, amalia, huwelijk, alexia, ariane, afscheid, paleis, prinses-beatrix, koninklijke familie, kanker, koningin juliana, besloten kring, dochter, juliana, paleis noordeinde, bernhard, de koepel, noordeinde, prins bernhard, kist, lichaam, koepel, 1975, zussen, video, overleden, kinderen, prinses christina, familie, leeftijd, terrein


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV