De opvolgers gemist? Jos Kras wil niet in familiebedrijf werken na botsingen

De opvolgers gemist? Jos Kras wil niet in familiebedrijf werken na botsingen

<em>De opvolgers</em> gemist? Jos Kras wil niet in familiebedrijf werken na botsingen Kras Recycling is al jarenlang een succesvol afvalverwerkingsbedrijf uit Volendam, en tevens een echte familie-onderneming. Toch zijn er ook uitzonderingen: Jos Kras is kraanmachinist. "Ik heb een vrij uitgesproken mening, en dat botst. Ik kan daar slecht mee omgaan." De opvolgers is elke woensdag om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De opvolgers terugkijken bij Gids.tv. De Opvolgers: Rob Peetoom over zijn hobbelige carrière en succesvolle kapsalon Bekijk deze video » Familie Kras in De opvolgers: "Wij handelen in alle grondstoffen met meerwaarde" Bekijk deze video »
TV :
De opvolgers gemist? Jos Kras wil niet in familiebedrijf werken na botsingen

Kras Recycling is al jarenlang een succesvol afvalverwerkingsbedrijf uit Volendam, en tevens een echte familie-onderneming. Toch zijn er ook uitzonderingen: Jos Kras is kraanmachinist. "Ik heb een vrij uitgesproken mening, en dat botst. Ik kan daar slecht mee omgaan."

De opvolgers is elke woensdag om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De opvolgers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De opvolgers gemist? Jos Kras wil niet in familiebedrijf werken na botsingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen