Ariana Grande crosst met fietstaxi door nachtelijk Amsterdam

Ariana Grande crosst met fietstaxi door nachtelijk Amsterdam

<em>Ariana Grande</em> crosst met fietstaxi door nachtelijk <em>Amsterdam</em> Ariana Grande is in Nederland, want op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus treedt ze op in de Ziggo Dome. Ze heeft Amsterdam afgelopen nacht per fietstaxi verkend, en beleefde daar zichtbaar veel plezier aan. 'Hahahaha'Op een video is te zien hoe ze, begeleid door de tekst 'Hahahaha', door een vrijwel verlaten Amsterdamse binnenstad scheuren. Regelmatig zijn kreetjes van plezier en schrik te horen; een vriend roept 'Oh shit!', terwijl we op de achtergrond de onmiskenbare, constante giechel van de wereldberoemde zangeres horen. Bekijk het fragment hierboven. Ariana Grande op Coachella bekogeld met citroen Bekijk deze video » Barbra Streisand zingt live bijzonder duet met Ariana Grande Bekijk deze video » Ariana Grande stelt bizarre eisen voor optreden Ziggo Dome Bekijk deze video »
Entertainment :
Ariana Grande crosst met fietstaxi door nachtelijk Amsterdam

Ariana Grande is in Nederland, want op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus treedt ze op in de Ziggo Dome. Ze heeft Amsterdam afgelopen nacht per fietstaxi verkend, en beleefde daar zichtbaar veel plezier aan.

'Hahahaha'
Op een video is te zien hoe ze, begeleid door de tekst 'Hahahaha', door een vrijwel verlaten Amsterdamse binnenstad scheuren. Regelmatig zijn kreetjes van plezier en schrik te horen; een vriend roept 'Oh shit!', terwijl we op de achtergrond de onmiskenbare, constante giechel van de wereldberoemde zangeres horen.

Bekijk het fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ariana Grande crosst met fietstaxi door nachtelijk Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV