Relatie Duncan Laurence met vriend Gerco is voorbij: "Nog steeds vrienden"

Relatie Duncan Laurence met vriend Gerco is voorbij: "Nog steeds vrienden"

Relatie <em>Duncan Laurence</em> met vriend Gerco is voorbij: &quot;Nog steeds vrienden&quot; De relatie tussen Songfestivalwinnaar Duncan Laurence en zijn vriend Gerco is op de klippen gelopen. Aan de desk bij Shownieuws waren er al vermoedens dat het uit was: "Hij had het leuk met andere jongens." Duncan heeft wel laten weten dat ze "nog steeds vrienden" zijn. Buiten de spotlightsEr was weinig bekend over Gerco, die het liefst buiten de spotlights bleef. Dat lukte echter niet altijd: hij was één van de eersten die Duncan om de schouders viel na de Songfestivalwinst, en Duncan heeft er zelf ook wel het een en ander over los gelaten. "Door het Songfestival zie je elkaar iets minder, maar het gaat prima. We gaan gewoon lekker door zoals het altijd is geweest." Dat 'lekker doorgaan' is nu dus ten einde. Bekijk het hele fragment hierboven. Duncan Laurence zingt Arcade bij The Voice Van Vlaanderen Bekijk deze video » Duncan Laurence verbaasd over Nederlandse paparazzi: "Waarom is dit nieuws?" Bekijk deze video » Duncan Laurence kan nog niet wennen aan zijn bekendheid Bekijk deze video »
Gossip :
Relatie Duncan Laurence met vriend Gerco is voorbij: "Nog steeds vrienden"

De relatie tussen Songfestivalwinnaar Duncan Laurence en zijn vriend Gerco is op de klippen gelopen. Aan de desk bij Shownieuws waren er al vermoedens dat het uit was: "Hij had het leuk met andere jongens." Duncan heeft wel laten weten dat ze "nog steeds vrienden" zijn.

Buiten de spotlights
Er was weinig bekend over Gerco, die het liefst buiten de spotlights bleef. Dat lukte echter niet altijd: hij was één van de eersten die Duncan om de schouders viel na de Songfestivalwinst, en Duncan heeft er zelf ook wel het een en ander over los gelaten. "Door het Songfestival zie je elkaar iets minder, maar het gaat prima. We gaan gewoon lekker door zoals het altijd is geweest." Dat 'lekker doorgaan' is nu dus ten einde.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Relatie Duncan Laurence met vriend Gerco is voorbij: "Nog steeds vrienden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV