Timo Baumgartl voor PSV - Apollon Limassol: "Mark van Bommel praat wel veel, ja"

Timo Baumgartl voor PSV - Apollon Limassol: "Mark van Bommel praat wel veel, ja"

Timo Baumgartl voor PSV - Apollon Limassol: "Mark van Bommel praat wel veel, ja" Vanavond (22 augustus) treedt PSV aan tegen Apollon Limassol in de eerste play-offwedstrijd voor de groepsfase van de Europa League. De Duitse aankoop Timo Baumgartl zat tijdens de persconferentie naast trainer Mark van Bommel, maar was niet te beroerd om een sneer uit te delen: "Hij verwacht te veel om op te noemen van mij, zo veel tijd hebben we niet. Ja, hij praat veel." De wedstrijd PSV - Apollon Limassol is op donderdag 22 augustus om 20.30 uur live te zien op Veronica. Bekijk de beelden van de persconferentie hierboven. Mark van Bommel over transfer Lozano: "Het is nog niet rond, in ieder geval" Bekijk deze video » Mark van Bommel over PSV - FK Haugesund: "Vooral de fans een compliment" Bekijk deze video »
Voetbal :
Timo Baumgartl voor PSV - Apollon Limassol: "Mark van Bommel praat wel veel, ja"

Vanavond (22 augustus) treedt PSV aan tegen Apollon Limassol in de eerste play-offwedstrijd voor de groepsfase van de Europa League. De Duitse aankoop Timo Baumgartl zat tijdens de persconferentie naast trainer Mark van Bommel, maar was niet te beroerd om een sneer uit te delen: "Hij verwacht te veel om op te noemen van mij, zo veel tijd hebben we niet. Ja, hij praat veel."

De wedstrijd PSV - Apollon Limassol is op donderdag 22 augustus om 20.30 uur live te zien op Veronica. Bekijk de beelden van de persconferentie hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Timo Baumgartl voor PSV - Apollon Limassol: "Mark van Bommel praat wel veel, ja" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV