Hilarische beelden: politie achtervolgt man in scootmobiel

Hilarische beelden: politie achtervolgt man in scootmobiel

Hilarische beelden: politie achtervolgt man in scootmobiel Voorbijgangers in de Nieuw-Zeelandse stad Timaru stuitten op een wel heel bijzondere achtervolging. Een oude man op een scootmobiel raasde over de stoep, terwijl de politie hem uit alle macht probeert staande te houden. De man werd aangehouden omdat hij een snelheidsovertreding had begaan, maar ging er toen snel vandoor. Bekijk de hilarische beelden hierboven. Alleen in Amerika: vrouw rijdt camper total loss tijdens politieachtervolging Bekijk deze video » Meisje in paniek tijdens rijles als voortvluchtige crimineel op haar af komt Bekijk deze video »
Buitenland :
Hilarische beelden: politie achtervolgt man in scootmobiel

Voorbijgangers in de Nieuw-Zeelandse stad Timaru stuitten op een wel heel bijzondere achtervolging. Een oude man op een scootmobiel raasde over de stoep, terwijl de politie hem uit alle macht probeert staande te houden. De man werd aangehouden omdat hij een snelheidsovertreding had begaan, maar ging er toen snel vandoor.

Bekijk de hilarische beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: politie achtervolgt man in scootmobiel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV