Vanavond in Operatie Beveiliging: alcohol drinkende minderjarige aangepakt

Vanavond in Operatie Beveiliging: alcohol drinkende minderjarige aangepakt

Vanavond in Operatie Beveiliging: alcohol drinkende minderjarige aangepakt Sinds een aantal jaar is het in Nederland verboden om alcohol te drinken als je nog geen 18 bent. Blijkbaar zijn er nog altijd mensen niet van op de hoogte, zoals een 16-jarige jongen die tijdens Operatie Beveiliging aangesproken wordt. Hij probeert van alles om zijn biertjes nog terug te krijgen, maar krijgt nul op het rekest. Operatie Beveiliging is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Operatie Beveiliging terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Operatie Beveiliging: problemen tijdens Pride Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Operatie Beveiliging: alcohol drinkende minderjarige aangepakt

Sinds een aantal jaar is het in Nederland verboden om alcohol te drinken als je nog geen 18 bent. Blijkbaar zijn er nog altijd mensen niet van op de hoogte, zoals een 16-jarige jongen die tijdens Operatie Beveiliging aangesproken wordt. Hij probeert van alles om zijn biertjes nog terug te krijgen, maar krijgt nul op het rekest.

Operatie Beveiliging is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Operatie Beveiliging terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Operatie Beveiliging: alcohol drinkende minderjarige aangepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV