PSV huurt spits Kostas Mitroglou - is de Griek een echte aanwinst?

PSV huurt spits Kostas Mitroglou - is de Griek een echte aanwinst?

PSV huurt spits Kostas Mitroglou - is de Griek een echte aanwinst? PSV was sinds het vertrek van Luuk de Jong naar Sevilla naarstig op zoek naar een goede, ervaren spits. Die hebben ze gevonden in de Griek Kostas Mitroglou, die voor een jaar wordt gehuurd van Galatasaray. Is Mitroglou een aanwinst? Echte spitsUit de cijfers blijkt dat Mitroglou een echte spits is, want hij maakte 46 van zijn laatste 48 treffers van binnen het strafschopgebied. De afgelopen jaren heeft Mitroglou uitstekend gepresteerd, onder meer bij het Portugese Benfica, waar hij in twee seizoenen 35 keer scoorde. Net als De Jong is de Griekse aanvaller overigens ook een uitstekende kopper. Bekijk de volledige analyse van Kostas Mitroglou hierboven. Samenvatting Heracles Almelo - PSV Bekijk deze video » Wim Kieft over PSV talent Gakpo: 'Hij speelt zo makkelijk' Bekijk deze video » Timo Baumgartl voor PSV - Apollon Limassol: "Mark van Bommel praat wel veel, ja" Bekijk deze video »
Voetbal :
PSV huurt spits Kostas Mitroglou - is de Griek een echte aanwinst?

PSV was sinds het vertrek van Luuk de Jong naar Sevilla naarstig op zoek naar een goede, ervaren spits. Die hebben ze gevonden in de Griek Kostas Mitroglou, die voor een jaar wordt gehuurd van Galatasaray. Is Mitroglou een aanwinst?

Echte spits
Uit de cijfers blijkt dat Mitroglou een echte spits is, want hij maakte 46 van zijn laatste 48 treffers van binnen het strafschopgebied. De afgelopen jaren heeft Mitroglou uitstekend gepresteerd, onder meer bij het Portugese Benfica, waar hij in twee seizoenen 35 keer scoorde. Net als De Jong is de Griekse aanvaller overigens ook een uitstekende kopper.

Bekijk de volledige analyse van Kostas Mitroglou hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV huurt spits Kostas Mitroglou - is de Griek een echte aanwinst? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV