Hoog bezoek voor premier Mark Rutte: Angela Merkel komt praten over klimaat

Hoog bezoek voor premier Mark Rutte: Angela Merkel komt praten over klimaat

Hoog bezoek voor premier Mark Rutte: Angela Merkel komt praten over klimaat Premier Mark Rutte heeft besloten het heft in eigen hand te nemen. Temidden van alle discussies over klimaatverandering en hoe dat aan te pakken, heeft Rutte de Duitse bondskanselier Angela Merkel uitgenodigd op het Catshuis. Die kwam - zonder trillingen - vrolijk uit de auto om bij te praten met haar collega-veteraan in de Europese politiek. Bekijk de beelden van Merkels aankomst hierboven. Angela Merkel begint hevig te trillen tijdens ceremonie Bekijk deze video » Duitsland bezorgd: Angela Merkel opnieuw hevig aan het trillen Bekijk deze video » Angela Merkel voor de derde keer heftig trillend in het openbaar Bekijk deze video » Angela Merkel reageert op trilaanvallen: "Na mijn carrière wil ik ook gezond zijn" Bekijk deze video »
Politiek :
Hoog bezoek voor premier Mark Rutte: Angela Merkel komt praten over klimaat

Premier Mark Rutte heeft besloten het heft in eigen hand te nemen. Temidden van alle discussies over klimaatverandering en hoe dat aan te pakken, heeft Rutte de Duitse bondskanselier Angela Merkel uitgenodigd op het Catshuis. Die kwam - zonder trillingen - vrolijk uit de auto om bij te praten met haar collega-veteraan in de Europese politiek.

Bekijk de beelden van Merkels aankomst hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoog bezoek voor premier Mark Rutte: Angela Merkel komt praten over klimaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV