Bruce Springsteen heeft met Blinded by the Light eindelijk een eigen film

Bruce Springsteen heeft met Blinded by the Light eindelijk een eigen film

Bruce Springsteen heeft met Blinded by the Light eindelijk een eigen film Met de Queen-film Bohemian Rhapsody werd het startschot gegeven voor een hele reeks films over legendarische muzikanten. Nu is het de eer aan The Boss, oftewel Bruce Springsteen. In Blinded by the Light staan zijn liedjes centraal. Lees hier de recensie van Blinded by the Light van Gids.tv. Trailer Blinded by the Light Bekijk deze trailer » SuccessenHet is de zoveelste muziekfilm in korte tijd, want na Bohemian Rhapsody boekten ook Rocketman (over het leven van Elton John) en Yesterday (met liedjes van de Beatles) enorme successen. In Blinded by the Light volgen we een Brits-Indiase jongen, die denkt dat Springsteen rechtstreeks tot hem spreekt via zijn muziek. Volgens Tim Oliehoek is het een echte feelgood-film. Blinded by the Light is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het hele fragment hierboven. Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen" Bekijk deze video » Fans Kluun en Roos Schlikker over hun liefde voor Bruce Springsteen Bekijk deze video »
Film :
Bruce Springsteen heeft met Blinded by the Light eindelijk een eigen film

Met de Queen-film Bohemian Rhapsody werd het startschot gegeven voor een hele reeks films over legendarische muzikanten. Nu is het de eer aan The Boss, oftewel Bruce Springsteen. In Blinded by the Light staan zijn liedjes centraal.

Lees hier de recensie van Blinded by the Light van Gids.tv.

Successen
Het is de zoveelste muziekfilm in korte tijd, want na Bohemian Rhapsody boekten ook Rocketman (over het leven van Elton John) en Yesterday (met liedjes van de Beatles) enorme successen. In Blinded by the Light volgen we een Brits-Indiase jongen, die denkt dat Springsteen rechtstreeks tot hem spreekt via zijn muziek. Volgens Tim Oliehoek is het een echte feelgood-film.

Blinded by the Light is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bruce Springsteen heeft met Blinded by the Light eindelijk een eigen film of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV