Famke Louise heeft veel zin in Christmas Show in de Ziggo Dome

Famke Louise heeft veel zin in Christmas Show in de Ziggo Dome

Famke Louise heeft veel zin in Christmas Show in de Ziggo Dome Famke Louise is door Carlo Boszhard benaderd om één van de headliners te zijn van de Christmas Show in de Ziggo Dome, aan het van het jaar. Daar heeft de jonge rapper ontzettend veel zin in: "Kerst is sowieso één van de leukste momenten van het jaar." Famke Louise speelt de rol van de fee Fresh, die er altijd goed uit wil zien. Bekijk het hele fragment hierboven. Temptation's Fabiola boos op Famke Louise: 'Als ik verkracht word is het jouw schuld!' Bekijk deze video » Fabiola dreigt met rechtszaak nadat Famke Louise haar uit club laat zetten Bekijk deze video » Famke Louise laat tatoeage zetten van een rookworst Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise heeft veel zin in Christmas Show in de Ziggo Dome

Famke Louise is door Carlo Boszhard benaderd om één van de headliners te zijn van de Christmas Show in de Ziggo Dome, aan het van het jaar. Daar heeft de jonge rapper ontzettend veel zin in: "Kerst is sowieso één van de leukste momenten van het jaar." Famke Louise speelt de rol van de fee Fresh, die er altijd goed uit wil zien.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise heeft veel zin in Christmas Show in de Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV