André Hazes gaat ondanks relatieproblemen gewoon door met nieuwe muziek

André Hazes gaat ondanks relatieproblemen gewoon door met nieuwe muziek

<em>André Hazes</em> gaat ondanks relatieproblemen gewoon door met <em>nieuwe muziek</em> André Hazes jr. brengt vandaag zijn nieuwe single 'Maar wij gaan door' uit, en dat is precies wat de zanger zelf doet temidden van alle geruchten over zijn relatieproblemen met Monique Westenberg. Vandaag stond hij in de kroeg om een clip om te nemen. Naar de klotenHazes tapt naar eigen zeggen altijd uit eigen ervaringen, en dat is met dit nummer niet anders. Het gaat namelijk over het moment dat de kroegbaas besluit het café dicht te gooien, terwijl het nog enorm druk en gezellig is. "Waarom zou je dan sluiten?" is de vraag van Hazes. Hij geeft echter toe dat die levensstijl moeilijk te rijmen is met het vaderschap. Bekijk het hele fragment hierboven. Zoontje Andre Hazes steekt middelvinger op naar zijn vader Bekijk deze video » Sterren Muziekfeest Op Het Plein: André Hazes geeft voorproefje Bekijk deze video »
Muziek :
André Hazes gaat ondanks relatieproblemen gewoon door met nieuwe muziek

André Hazes jr. brengt vandaag zijn nieuwe single 'Maar wij gaan door' uit, en dat is precies wat de zanger zelf doet temidden van alle geruchten over zijn relatieproblemen met Monique Westenberg. Vandaag stond hij in de kroeg om een clip om te nemen.

Naar de kloten
Hazes tapt naar eigen zeggen altijd uit eigen ervaringen, en dat is met dit nummer niet anders. Het gaat namelijk over het moment dat de kroegbaas besluit het café dicht te gooien, terwijl het nog enorm druk en gezellig is. "Waarom zou je dan sluiten?" is de vraag van Hazes. Hij geeft echter toe dat die levensstijl moeilijk te rijmen is met het vaderschap.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes gaat ondanks relatieproblemen gewoon door met nieuwe muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV