René van der Gijp: "Ik verdien ook 150.000 euro per week, Jan!"

René van der Gijp: "Ik verdien ook 150.000 euro per week, Jan!"

René van der Gijp: "Ik verdien ook 150.000 euro per week, Jan!" René van der Gijp en Jan Boskamp zijn samen met presentatrice Hélène Hendriks in Rotterdam neergestreken. Daar neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen Hapoel Beer Sheva. Als het over Michy Batshuayi als mogelijke aanwinst gaat, grapt Van der Gijp dat hij 150.000 euro per week krijgt. VersterkingenDe mannen zijn het erover eens dat Feyenoord nog wel een paar versterkingen kan gebruiken. Van der Gijp oppert de Belgische aanvaller Michy Batshuayi, die volgens de analist tot nu toe overal mislukt is. Zou dat tot de mogelijkheden behoren? "Ja, maar die verdient 150 (duizend, red.) in de week!" zegt Boskamp. "Ja, maar ik ook Jan!" is het antwoord van Van der Gijp. Bekijk het hele fragment hierboven. Johan Derksen: ‘Feyenoord een verschrikking, PSV onthutsend’ Bekijk deze video » Timo Baumgartl voor PSV - Apollon Limassol: "Mark van Bommel praat wel veel, ja" Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp: "Ik verdien ook 150.000 euro per week, Jan!"

René van der Gijp en Jan Boskamp zijn samen met presentatrice Hélène Hendriks in Rotterdam neergestreken. Daar neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen Hapoel Beer Sheva. Als het over Michy Batshuayi als mogelijke aanwinst gaat, grapt Van der Gijp dat hij 150.000 euro per week krijgt.

Versterkingen
De mannen zijn het erover eens dat Feyenoord nog wel een paar versterkingen kan gebruiken. Van der Gijp oppert de Belgische aanvaller Michy Batshuayi, die volgens de analist tot nu toe overal mislukt is. Zou dat tot de mogelijkheden behoren? "Ja, maar die verdient 150 (duizend, red.) in de week!" zegt Boskamp. "Ja, maar ik ook Jan!" is het antwoord van Van der Gijp.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: "Ik verdien ook 150.000 euro per week, Jan!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV