Vanavond in Jinek: zaak-Nicky Verstappen, een nieuw seizoen Beste Zangers en meer

Vanavond in Jinek: zaak-Nicky Verstappen, een nieuw seizoen Beste Zangers en meer

Vanavond in Jinek: zaak-Nicky Verstappen, een nieuw seizoen Beste Zangers en meer Vanavond in Jinek: Justitie heeft de media verboden om bij de schouw te zijn in de zaak-Nicky Verstappen. De pers spant een kort geding aan. Peter R. de Vries en NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff geven hun mening over de zaak. Zevenvoudig Paralympisch kampioene Esther Vergeer krijgt een kindje, maar daarvoor moest ze op zoek naar een draagmoeder in Canada. Jan Smit, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk over tien jaar Beste Zangers. Jinek is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jos B. bezoekt samen met familie Nicky Verstappen de moordlocatie Bekijk deze video » Tennisster Esther Vergeer krijgt eindelijk een kind dankzij draagmoeder in Canada Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Beste Zangers Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Jinek: zaak-Nicky Verstappen, een nieuw seizoen Beste Zangers en meer

Vanavond in Jinek:

  • Justitie heeft de media verboden om bij de schouw te zijn in de zaak-Nicky Verstappen. De pers spant een kort geding aan. Peter R. de Vries en NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff geven hun mening over de zaak.
  • Zevenvoudig Paralympisch kampioene Esther Vergeer krijgt een kindje, maar daarvoor moest ze op zoek naar een draagmoeder in Canada.
  • Jan Smit, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk over tien jaar Beste Zangers.

Jinek is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Jinek: zaak-Nicky Verstappen, een nieuw seizoen Beste Zangers en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV