Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer"

Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer"

Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer" Waylon is de eerste gast die bekendgemaakt is voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek, dat presentator Özcan Akyol voortaan voor zijn rekening neemt. De zanger is vereerd om geportretteerd te worden, zo vertelt hij. Ook praat hij over de zoon die hij heeft uit een eerdere relatie, waarmee het contact niet altijd helemaal vlekkeloos verliep: "Je gaat je leven niet leiden zonder dat je mensen iets aandoet", zo zegt hij. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Relatie Duncan Laurence met vriend Gerco is voorbij: "Nog steeds vrienden" Bekijk deze video » Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? Bekijk deze video » 95% van Nederland wil zwarte piet. Slechts 5% wil roetveegpiet Bekijk deze video »
TV :
Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer"

Waylon is de eerste gast die bekendgemaakt is voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek, dat presentator Özcan Akyol voortaan voor zijn rekening neemt. De zanger is vereerd om geportretteerd te worden, zo vertelt hij. Ook praat hij over de zoon die hij heeft uit een eerdere relatie, waarmee het contact niet altijd helemaal vlekkeloos verliep: "Je gaat je leven niet leiden zonder dat je mensen iets aandoet", zo zegt hij. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV