Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina?

Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina?

Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? Gisteren was er veel aandacht voor het afscheid van prinses Christina, de jongste zus van prinses Beatrix, die vorige week op 72-jarige leeftijd overleed. Wat opviel was dat de dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima niet aanwezig waren. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker bij Shownieuws: "Ik vind dat toch redelijk opzienbarend." Overgekomen uit GriekenlandWillem-Alexander en Máxima waren voor de ceremonie overgevlogen uit Griekenland, waar ze momenteel genieten van de zomervakantie. Amalia, Alexia en Ariane kwamen niet mee. "Ik weet de exacte reden niet. Misschien dachten ze: laten we die meiden lekker een beetje in het zwembad vandaag. Maar hoeveel moeite is het, zeker voor Amalia die kroonprinses is, om gewoon even mee te komen en je eer te bewijzen?", aldus Den Aantrekker. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook 'Prinsessen Amalia, Alexia & Ariane nemen vriendinnetjes mee op vakantie' Bekijk deze video » Beelden van uitvaart Prinses Christina met koninklijke familie Bekijk deze video » Afscheid prinses Christina gekenmerkt door vrolijkheid en muziek Bekijk deze video »
TV :
Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina?

Gisteren was er veel aandacht voor het afscheid van prinses Christina, de jongste zus van prinses Beatrix, die vorige week op 72-jarige leeftijd overleed. Wat opviel was dat de dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima niet aanwezig waren. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker bij Shownieuws: "Ik vind dat toch redelijk opzienbarend."

Overgekomen uit Griekenland
Willem-Alexander en Máxima waren voor de ceremonie overgevlogen uit Griekenland, waar ze momenteel genieten van de zomervakantie. Amalia, Alexia en Ariane kwamen niet mee. "Ik weet de exacte reden niet. Misschien dachten ze: laten we die meiden lekker een beetje in het zwembad vandaag. Maar hoeveel moeite is het, zeker voor Amalia die kroonprinses is, om gewoon even mee te komen en je eer te bewijzen?", aldus Den Aantrekker. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV