Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers

Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers

Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers Zanger Rolf Sanchez vertelt bij Jinek over zijn deelname aan het programma De Beste Zangers. "Toen ik het hoorde werd ik helemaal gek. Dit is een programma waar ik altijd al aan mee wilde doen. Het is het mooiste programma waar ik ooit aan heb meegedaan." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Fred Teeven blijft waarschijnlijk tot 69e buschauffeur Bekijk deze video » Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? Bekijk deze video » Esther Vergeer over niet kunnen dragen van eigen kind: "Het is een rouwproces" Bekijk deze video »
TV :
Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers

Zanger Rolf Sanchez vertelt bij Jinek over zijn deelname aan het programma De Beste Zangers. "Toen ik het hoorde werd ik helemaal gek. Dit is een programma waar ik altijd al aan mee wilde doen. Het is het mooiste programma waar ik ooit aan heb meegedaan." Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV