Sylvie Meis reageert op aanval Duitse kunstwereld op haar vriend Niclas Castello

Sylvie Meis reageert op aanval Duitse kunstwereld op haar vriend Niclas Castello

<em>Sylvie Meis</em> reageert op aanval Duitse kunstwereld op haar vriend <em>Niclas Castello</em> De relatie tussen Sylvie Meis en haar nieuwe vriend Niclas Castello houdt de Duitse roddelpers en kunstexperts flink bezig. "De Duitse kunstwereld fileert Castello en stelt dat hij helemaal geen goede kunstenaar is. Hij wil alleen maar naamsbekendheid opbouwen en werken verkopen doordat hij met Sylvie omgaat", aldus Story-Hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Reactie SylvieWat vinden de tortelduifjes Sylvie en Niclas zelf eigenlijk van alle aantijgingen? "Ze moeten er verschrikkelijk om lachen en zijn een vakantie aan het plannen", aldus Den Aantrekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Is nieuwe liefde Sylvie Meis een grote oplichter? Bekijk deze video » Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer" Bekijk deze video » Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? Bekijk deze video »
TV :
Sylvie Meis reageert op aanval Duitse kunstwereld op haar vriend Niclas Castello

De relatie tussen Sylvie Meis en haar nieuwe vriend Niclas Castello houdt de Duitse roddelpers en kunstexperts flink bezig. "De Duitse kunstwereld fileert Castello en stelt dat hij helemaal geen goede kunstenaar is. Hij wil alleen maar naamsbekendheid opbouwen en werken verkopen doordat hij met Sylvie omgaat", aldus Story-Hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Reactie Sylvie
Wat vinden de tortelduifjes Sylvie en Niclas zelf eigenlijk van alle aantijgingen? "Ze moeten er verschrikkelijk om lachen en zijn een vakantie aan het plannen", aldus Den Aantrekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis reageert op aanval Duitse kunstwereld op haar vriend Niclas Castello of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen