Opent André Hazes een eigen kroeg? "Lekker elk weekend aan mijn eigen bar zitten"

Opent André Hazes een eigen kroeg? "Lekker elk weekend aan mijn eigen bar zitten"

Opent André Hazes een eigen kroeg? "Lekker elk weekend aan mijn eigen bar zitten" André Hazes jr. heeft zijn nieuwe single 'Maar wij gaan door' uitgebracht, waarin hij zingt over een kroeg waar het leven altijd doorgaat. Wil de jonge volkszanger geen eigen kroeg hebben? "Ik heb er wel aan gedacht, lekker elk weekend aan mijn eigen bar zitten." RelatieDe nieuwe single van Hazes komt middenin alle geruchten over zijn verbroken relatie met Monique Westenberg. De zanger gaat daar zelf liever niet op in en focust zich op zijn muziek en een mogelijke eigen kroeg. Op dit moment wil hij daar nog niet aan beginnen, maar "misschien als ik een jaar of vijftig ben en ik doe het wat rustiger aan". Bekijk het hele fragment hierboven. André Hazes en Monique nog gewoon samen volgens broer Bekijk deze video » André Hazes tegen Bridget Maasland: ik wil het niet hebben over relatieproblemen Bekijk deze video » André Hazes gaat ondanks relatieproblemen gewoon door met nieuwe muziek Bekijk deze video »
Entertainment :
Opent André Hazes een eigen kroeg? "Lekker elk weekend aan mijn eigen bar zitten"

André Hazes jr. heeft zijn nieuwe single 'Maar wij gaan door' uitgebracht, waarin hij zingt over een kroeg waar het leven altijd doorgaat. Wil de jonge volkszanger geen eigen kroeg hebben? "Ik heb er wel aan gedacht, lekker elk weekend aan mijn eigen bar zitten."

Relatie
De nieuwe single van Hazes komt middenin alle geruchten over zijn verbroken relatie met Monique Westenberg. De zanger gaat daar zelf liever niet op in en focust zich op zijn muziek en een mogelijke eigen kroeg. Op dit moment wil hij daar nog niet aan beginnen, maar "misschien als ik een jaar of vijftig ben en ik doe het wat rustiger aan".

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opent André Hazes een eigen kroeg? "Lekker elk weekend aan mijn eigen bar zitten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV