PSV verkoopt Hirving Lozano voor 40 miljoen: "Een meer dan goede deal"

PSV verkoopt Hirving Lozano voor 40 miljoen: "Een meer dan goede deal"

PSV verkoopt Hirving Lozano voor 40 miljoen: "Een meer dan goede deal" Na weken van geruchten is er eindelijk duidelijkheid: PSV'er Hirving Lozano vertrekt voor een bedrag van 40 miljoen euro naar Napoli, waar hij gaat samenspelen met oud-PSV'er Dries Mertens en ex-Ajacieden Arek Milik en Amin Younes. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink is het een "meer dan goede deal". Bekijk hierboven waarom hij dat vindt. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis maakte het nieuws bekend via Twitter: Hans Kraay Jr. over vertrek Lozano: 'Terecht gepasseerd' Bekijk deze video » Mark van Bommel over transfer Lozano: "Het is nog niet rond, in ieder geval" Bekijk deze video »
Voetbal :
PSV verkoopt Hirving Lozano voor 40 miljoen: "Een meer dan goede deal"

Na weken van geruchten is er eindelijk duidelijkheid: PSV'er Hirving Lozano vertrekt voor een bedrag van 40 miljoen euro naar Napoli, waar hij gaat samenspelen met oud-PSV'er Dries Mertens en ex-Ajacieden Arek Milik en Amin Younes. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink is het een "meer dan goede deal". Bekijk hierboven waarom hij dat vindt.

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis maakte het nieuws bekend via Twitter:

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV verkoopt Hirving Lozano voor 40 miljoen: "Een meer dan goede deal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV