Livestream EK Hockey: Engeland - Nederland (halve finale dames)

Livestream EK Hockey: Engeland - Nederland (halve finale dames)


Live: EK Hockey (dames) Engeland - Nederland


De mannen hebben gisteren teleurstellend hun halve finale op het EK Hockey met 4-3 van Spanje verloren, maar vandaag kunnen de vrouwen de Nederlandse eer redden. Zij komen in de halve finale in actie tegen Engeland. Kijk hierboven vanaf 17.55 uur LIVE mee bij de wedstrijd.

Bekijk hier de livestream van de EK Hockey finale Nederland - Duitsland.

Goede vorm doorzetten?
De Nederlandse hockeydames begonnen weifelachtig aan het toernooi in Antwerpen, maar wisten in de laatste poulewedstrijd een spectaculaire 14-0 overwinning op Rusland te boeken. Hierdoor werden ze nog tweede in de groepsfase. Nu nemen de dames het op tegen de nummer één van de andere groep, Engeland.

Bekijk hieronder hoe de hockeydames terugblikken op de gewonnen EK-finale tegen België van twee jaar geleden. En klik bovenin naar de livestream van Engeland - Nederland die op 17:55 uur start.

Livestream EK Hockey: <em>Engeland - Nederland</em> (halve finale dames) Live: EK Hockey (dames) Engeland - Nederland De mannen hebben gisteren teleurstellend hun halve finale op het EK Hockey met 4-3 van Spanje verloren, maar vandaag kunnen de vrouwen de Nederlandse eer redden. Zij komen in de halve finale in actie tegen Engeland. Kijk hierboven vanaf 17.55 uur LIVE mee bij de wedstrijd. Bekijk hier de livestream van de EK Hockey finale Nederland - Duitsland. Goede vorm doorzetten?De Nederlandse hockeydames begonnen weifelachtig aan het toernooi in Antwerpen, maar wisten in de laatste poulewedstrijd een spectaculaire 14-0 overwinning op Rusland te boeken. Hierdoor werden ze nog tweede in de groepsfase. Nu nemen de dames het op tegen de nummer één van de andere groep, Engeland. Bekijk hieronder hoe de hockeydames terugblikken op de gewonnen EK-finale tegen België van twee jaar geleden. En klik bovenin naar de livestream van Engeland - Nederland die op 17:55 uur start.
Hockey :
Livestream EK Hockey: Engeland - Nederland (halve finale dames)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream EK Hockey: Engeland - Nederland (halve finale dames) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV