Bekijk laatste NOS Journaal met emotionele Dionne Stax

Bekijk laatste NOS Journaal met emotionele Dionne Stax

Bekijk laatste NOS Journaal met emotionele <em>Dionne Stax</em> Dionne Stax heeft vanavond om 18.00 uur haar laatste NOS Journaal gepresenteerd. De blondine vertrekt als nieuwslezeres om andere avonturen aan te gaan in televisieland. Bekijk in bovenstaande video het laatste NOS Journaal met Stax als presentatrice. AfscheidsspeechIn de laatste minuten richt Dionne zich tot de kijker met haar afscheidswoord. “Ik hoop u in de toekomst weer te zien, maar dan bij een andere omroep: AVROTROS.” In haar laatste zin zijn de emoties van Stax licht te horen. Ze verlaat na twaalf jaar de NOS en gaat onder meer het programma DNA Onbekend presenteren. Dionne Stax neemt afscheid van NOS Journaal: "Tuurlijk is het emotioneel" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk laatste NOS Journaal met emotionele Dionne Stax

Dionne Stax heeft vanavond om 18.00 uur haar laatste NOS Journaal gepresenteerd. De blondine vertrekt als nieuwslezeres om andere avonturen aan te gaan in televisieland. Bekijk in bovenstaande video het laatste NOS Journaal met Stax als presentatrice.

Afscheidsspeech
In de laatste minuten richt Dionne zich tot de kijker met haar afscheidswoord. “Ik hoop u in de toekomst weer te zien, maar dan bij een andere omroep: AVROTROS.” In haar laatste zin zijn de emoties van Stax licht te horen. Ze verlaat na twaalf jaar de NOS en gaat onder meer het programma DNA Onbekend presenteren.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk laatste NOS Journaal met emotionele Dionne Stax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen